The Expeditiously Refining Posterity - That'S Handy, Harry! Stick It In The Maddox.

Trevligt och gott

Det finns så mycket god mat som man skulle vilja äta lite när som helst om man frågar mig. Ja det skulle vara underbart om man kunde bestämma och äta precis där man känner för varje gång man känner för det. Något som är en favorit hos mig är italiensk mat det är så otroligt gott.
Ja det är tur att det finns så många bra ställen att gå på. Det finns bra italiensk restaurang på östermalm, det är något att rekommendera alla som vill äta italienskt. 

Så många alternativ

Ja det är härligt att det finns så många olika ställen att gå till och välja på, det gör det hela lite roligare tycker jag. Samtidigt som det är kul att ha sina favoritställen att gå till så är det också kul att pröva nya ställen och se hur det smakar på det stället.
Ja det kommer ju upp nya ställen titt som tätt och det är ju kul att det är på det viset och att det finns många ställen att välja på. För det är ju en hel del personer som också har tänkt äta italienskt samtidigt som en själv så det är bra att det finns många ställen att välja på.
Ja det är härligt att det finns så mycket att välja på och att det är så gott. Det är ju det som är det bästa att det finns så mycket som är så gott och som man bara önskar att man kunder göra själ så att man kunde äta det varje dag. Men det är väl det som är lite av charmen att man inte får det varje dag och då blir det roligare att gå dit och det smakar ännu godare än om man skulle äta det varje dag skulle jag tro.
Men att äta ute är mysigt och något jag gärna gör.